Zsuzsi és a Csivavák JÓTÉKONYSÁGI Rock Party

 

Bodoricsné Vincze Zsuzsi 26 éves, vak, mozgássérült, szívbeteg, immunbeteg (immunhiány és autoimmun), epilepsziás és polineuropathyás fiatal nő. 
Mindezek ellenére éltanuló volt az iskolában, sportolt, táncolt és alkotott, később pedig a munka világába szeretett bele, ám a szakértői bizottság 100%-ban munkaképesség csökkentnek nyilvánította.
Zsuzsi így is aktív tagja a debrecenplus.hu szerkesztőségének, megálmodója a Szertelen Egyesület “Látótér” című projektjének, és ő az egyik mozgatórugója a Csellengő Csivavák kutyamentő csapatának is. 
Számunkra példaértékű, amit, és ahogy csinál, és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy sorainkban tudhatjuk.
Az utóbbi néhány hónapban Zsuzsi egészsége tovább romlott. Betegségeiből adódóan ideiglenesen tolószékbe kényszerült, és bár az utóbbi néhány hétben kezdenek pozitív változások beállni az állapotában, hála a fizikoterápiás, akupunktúrás és gyógytorna kezeléseknek, ám ezek a kezelések sokba kerülnek és még nem látni, hol a vége.

Ezért úgy döntöttünk, hogy segítünk, ahogy tudunk, és arra kérünk TÉGED is, hogy csatlakozz hozzánk!

Csapunk egy jó kis rock’n’roll bulit, az ebből befolyt bevételt pedig felajánljuk Zsuzsi további gyógykezelésére.
Be: 500 HUF Támogatói jegy: 1500 HUF

Helyszín: Debrecen Dharma Klub (Simonffy u. 21)

Időpont: 2014.09.27. 19.00

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>