Online Prevenció hírek

A NEA-UN-14-SZ-0971 azonosítószámú, Online Prevenció című pályázat valósult meg 2014. április 1. és 2015. március 31. között, a Nemzeti Együttműködési Alapból 990.050 Ft vissza nem térítendő támogatás formájában.

A Szertelen Egyesület szervezői munkája által egy olyan kezdeményezés jött létre az adott honlap alapötletével, amivel egy újszerű Internet alapú prevenciós/felvilágosító projekt indult el hazánkban, mely egyedülálló. A honlapnak köszönhetően, valamint az anonimitás biztosítása miatt, számos fiatal fordult hozzánk segítségért, tanácsért. Kérdéseikre szakértő kollégáinktól hamar segítő választ is kaptak.

A projekt keretein belül kisfilmek készültek, szinapszis és forgatókönyvek is íródtak önkéntesek, fiatal szakemberek és gyógyult szenvedélybetegek bevonásával. A projekt híre gyorsan elterjedt a helyi rádióban és tévében egyaránt. Számos embert sikerült elérnünk az iskolákban, szórakozóhelyeken kihelyezett prevenciós plakátok, matricák segítségével is. A projekt során 4 együttműködő szervezet is segítette munkánkat.

Fenntartási kötelezettséget vállatunk, így a honlap továbbra is működik.

szertelenhelp.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>