Lezárult a NEA Működési pályázatunk.

A NEA-UN-14-M-0862 azonosítószámú, Működés című pályázat 700.000 Ft összegű támogatásban részesült a vissza nem térítendő-előfinanszírozott formában. A projekt 2014. március 1-én kezdődött el, a projekt záró időpontja 2015. február 28-a volt.

A Szertelen Egyesület fő céljának tekinti a szenvedélybetegség, a drogfüggőség visszaszorítását, csökkentését Debrecenben és a környező településeken.  A szervezet szakmai tevékenysége nagymértékben kibővült a szervezet 2008 októberében lezajlott alapszabály módosítása óta. A szervezet a 2013-2014-es időszakban 7 projektet sikerült megvalósítania, illetve 5 projektben vett részt más szervezetek konzorciumi partnereként.

A Működés 2014 pályázat nagy segítséget nyújtott a szervezet működésének és infrastrukturális hátterének megteremtéséhez, fejlesztéséhez. A szervezet projektjeinek száma megnövekedett, a menedzsment tagok, és az önkéntesek száma növekedett. Az igényelt támogatásból a szervezet fenntartásához szükséges operatív költségeket fedeztük, úgy mint a pénzügyi tranzakciók költségeket, a könyvelési díjat. A szervezet hivatalos honlapjának fenntartását is ebből a programból fedeztük, amely elsődleges eszköze volt a szervezet közhasznú tevékenységének nyilvánosság előtt való biztosításának. A Szertelen Egyesület az elmúlt egy évben közel 1000 személyt ért el, 5 együttműködő civil szervezettel együtt.

A program a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.

emet_logo_szines_rgbnea

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>